И белосветски лезбијац рече педеркињи из Редмонда: “Извини, ал’ имам дечка”

Вест ће ужаснути обожаваоце и робове мегакорпорације, али јесте, истина је да Макјрософт доби корпу од Линукса.

“Мајкрософт воли Линукс” је најновији заводнички милопој компаније из Редмонда, што све чешће насрће на софтвер отвореног кода.”

“Само овог пута се отишло предалеко. И није добро примљено, да тако кажемо”, изјавила је гласноговоркиња Линукса на конференцији за штампу, додавши:

“Има већ неко време како Мајкрософт игра прљаво, чак и злоћкасто. Ради и казује ствари које нас погађају, а онда шаље поклончиће и, као случајно, излази на иста места где и Торвалдсов јуначки син. Али ово, ‘Мајкрософт воли Линукс’, са свим пропратним емоџијима, тера нас на повраћање.”

Кад је представник бивше силе (седме) запита да ли је ово први пут да се Мајкрософт влада неприлично, портпаролкиња сместа одговори: “Ма јок, бре. Скоро исто би с Јавом. Њојзи је завлачио руке под сукњу и којекуде, па је на крају попио тужбу. Али Линукс је благородан. ‘Извини, ал’ имам дечка’, добио насртљивко. У шаљивом тону, али одлучно. И зато и ја својим тинејџерима кажем да мушкарци желе само једну, али да педеркиње хоће три ствари; заведу, оставе и пусте те да се угасиш. Прво су као жељни и брижни тако да помислиш да им је стало до тебе, а онда, кад те искористе, sudo apt remove –purge, што би рек’о наш свет.”

Упитана  на крају сусрета с бившим колегама с ким се Линукс заиста забавља, гласноговоркиња, иначе из новинарске школе Дејана Петра Златановића , одговори: “Ко би то знао. Личи на Бошка. Шврћка.”

Sudo Satirical, Линукс Такс Чачанин

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *